ОСТАННІ НОВИНИ

До чотирьох років тюрми засудили мешканця Львівщини, який вчинив 11 крадіжок

Юлія Шпак

|

За 11 крадіжок на Львівщині чоловік опиниться за ґратами на чотири роки. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури у Львівській області.

 

Як повідомляють у відомстві, процесуальне керівництво у цьому провадженні здійснювала Золочівська місцева прокуратура. Вирок 28-річному раніше судимому чоловікові ухвалив Перемишлянський районний суд Львівської області. Як встановило слідство, мешканець м.Перемишляни упродовж січня-квітня 2017 року скоїв 11 крадіжок на теренах Львівщини.

Предметом злочину стали харчі, побутова техніка, велосипеди, будівельні інструменти та дитячі сани загальною вартістю 59 тисяч гривень. Зазначимо, що обвинувачений повністю визнав свою вину та сприяв розслідуванню.

Відтак, чоловіка визнано винним у вчиненні злочинів, передбачених ч.2 ст.185, ч.3 ст.185 КК України (повторні крадіжки, поєднані з проникненням у сховище) та засуджено до 4 років позбавлення волі.

Крім цього, суд зобов’язав зловмисника сплатити майже 7,5 тис грн за товарознавчі експертизи та 25 тис грн потерпілим за цивільними позовами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *