ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові суд залишив непокараним водія мотоцикла, що насмерть збив людину на переході

Катерина Родак

|

Залізничний районний суд Львова присудив рік іспитового терміну водію мотоцикла, що насмерть збив пішохода на переході. Про це йдеться у відповідному вироку суду за 19 грудня, передає кореспондент Львівського порталу.

 

Так, 4 квітня 2017 року,приблизно о 22. 15 год, керуючи мотоциклом «YАМАНА» на вул. Городоцькійпри проїзді її ділянки в районі будинку №179 не врахував стан дорожнього покриття в умовах сильних опадів у вигляді дощу, при наближенні до нерегульованого пішохідного переходу, на якому в цей час  перебував пішохід, втратив контроль над рухом свого мотоцикла, допустивши його падіння, такими своїми діями створив аварійну обстановку, що призвело до подальшого наїзду на пішохода.

Внаслідок порушення водієм ПДР пішоходу були спричинені тілесні ушкодження, що стали причиною смерті потерпілого.

«Обвинувачений в судовому засіданні свою вину у скоєному визнав повністю, зазначив, що без стороннього тиску та примусу підтверджує обставини скоєння ним кримінального правопорушення, викладені в обвинувальному акті , зазначив, що погані погодні умови 4 квітня 2017 року сприяли ДТП, він рухався на мотоциклі зі швидкістю 40 км/год., мотоцикл був справний , він відшкодував спричинену шкоду, щиро кається в скоєному, просив застосувати до нього амністію, оскільки має на утримання дитину», – йдеться у вироку суду.

Таким чином звільнив горе-водія від покарання, призначивши йому рік іспитового терміну.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *