ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові шукали вибухівку у дитячому будинку

Вероніка Рой

|

Вчора, 24 грудня, у Львівському дитячому будинку №1 шукали вибухівку. Про це Львівському порталу повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА.

 

«Так,24 грудня о 18:20 год. на телефон «101» ГУ ДСНС України у Львівській області від аноніма надійшло повідомлення про замінування будівлі Львівського дитячого будинку №1 для дітей сиріт за адресою: м. Львів, вул. Таджикська, 23 (Личаківський район)», – йдеться у повідомленні.

Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось.На місці події працювали основні підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова згідно з «Планом дій …». Місце події було огороджено, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб.

Працівниками Личаківського відділу ГУ НП у Львівській області, спеціалістами вибухово-технічного управління ГУ НП у Львівській області разом з кінологом проведено обстеження будівлі дитячого будинку та прилеглої території (на час обстеження з приміщень будівлі було виведено 63 особи, з них 53 дитини та10 вихователів).

О 20:50 год. пошукові роботи завершено – вибухового пристрою не виявлено. Проводяться заходи з встановлення особи, надала неправдиве повідомлення про замінування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *