ОСТАННІ НОВИНИ

Стали відомі попередні результати виборів у двох ОТГ на Львівщині

Юлія Шпак

|

Вчора, 24 грудня, перші вибори відбулися у двох ОТГ Львівщини – Кам’янка-Бузькій та Мурованській. За попередніми результатами, на виборах здобули перемогу кандидати, яких підтримував Блок Петра Порошенка.

 

«Вчора у Кам’янка-Бузькій міській об’єднаній територіальній громаді переміг Олег Омелян. На виборах до Мурованської сільської ОТГ – Зиновій Петрух», – пише IA ZIK.

Також на своїй сторінці у Facebook заступник голови Львівської облради Володимир Гірняк оприлюднив результати виборів в Кам’янка-Бузькій ОТГ.

«Маємо попередні результати виборів до ради Кам’янко-Буської ОТГ. Згідно них, лідирує команда «Громадянської позиції» із результатом 15, 86%. Другими йдуть «Самопоміч» – 14, 92%. Третіми – «Солідарність» – 11, 52%. Далі – «Батьківщина» – 10, 34%, «Республіканська платформа» – 6, 93%, «Укроп» – 5, 97%, «Народний рух» – 5, 23%. У «Радикалів», за попередніми результатами – 5, 07%», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Львівський портал повідомляв, що Вчора, 24 грудня, в Кам’янка-Бузькому районі обирали депутатів міської ради об’єднаної територіальної громади та міського голову, на Пустомитівщині – депутатів Мурованої сільради та сільського голови. Правоохоронці не зафіксували порушень публічного порядку під час виборів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *