На Львівщині під час сварки зять підрізав свого 79-річного тестя

Юлія Шпак

|

На Сокальщині чоловік заподіяв тестеві ножове поранення. Поліцейські затримали зловмисника, наразі він знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Потерпілий госпіталізований в реанімаційне відділення районної лікарні. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

 

В Сокальське відділення поліції 24 грудня надійшло повідомлення від медиків про те, що близько 12.30 в одному із сіл району чоловікові заподіяли тілесні ушкодження.

Як попередньо встановили працівники поліції, між 79-річним потерпілим та його 55-річним зятем виник побутовий конфлікт. Під час нього зловмисник вдарив тестя ножем у груди.

«Швидка допомога» доставила травмованого пенсіонера в районну лікарню, де у нього діагностували проникаюче ножове поранення грудної клітки зліва. Післяопераційний стан пацієнта стабільний.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1ст.121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Скоєння цього злочину карається позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років.

Зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України та поміщений до ізолятора тимчасового тримання. Встановлюються обставини події, проводиться досудове розслідування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *