Біля Львова спалахнув автосервіс

Соломія Григор'єва

|

На Львівщині вогнеборці ліквідували пожежу в будівлі автосервісу. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДСНС України у Львівській області.

 

Вчора, 23 грудня, о 23:54 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в селі Великі Грибовичі Жовківського району. Пожежа виникла в будівлі автосервісу із сендвіч панелей.

До місця виклику негайно виїхали пожежно-рятувальні підрозділи за підвищеним номером виклику. На момент прибуття першого підрозділу до місця пожежі, частина будівлі була охоплена вогнем. вітер та велика кількість лако-фарбових матеріалів, що вибухали від високої температури ускладнювали ліквідацію пожежі. Також під час проведення робіт з гасіння виник ризик вибуху балонів із вуглекислотою.

О 1:06 пожежу вдалось локалізувати, та о 2:51 повністю ліквідувати. Внаслідок пожежі вогнем знищено дах будівлі на площі 100 кв.м. і перекриття між 1 і 2 поверхом, 7 вікон та пошкоджено робоче обладнання, автопідйомник та автомобіль «Toyota», що перебував у будівлі автосервісу.

До ліквідації пожежі залучили 35 чоловік особового складу та 6 одиниць спецтехніки.

Причини та обставини події наразі встановлюються.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *