ОСТАННІ НОВИНИ

Вночі у Львові затримали серійних злодіїв

Олександр Косик

|

Патрульні затримали одного із розшукуваних осіб, який причетний до серії крадіжок із зломом з магазинів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львова.

 

Сьогодні вночі, 23 грудня, інспектори 2 батальйону, які несли службу в центральній частині міста, почули орієнтування, що на вулиці Валовій невідомі зламали двері в магазин мобільного зв’язку. Розшукувані втекли у невідомому напрямку. Патрульні були неподалік від місця інциденту і миттєво зреагували.

На згаданій вулиці вони побачили особу, яка підходила під орієнтування і різко змінила напрямок руху, спробувавши зникнути між будинками. Інспектори наздогнали чоловіка, який в момент затримання скинув металевий лом під припаркований автомобіль.

Затриманим виявився 38-річний львів’янин. В момент встановлення обставин, до патрульних підбігли працівники поліції Галицького району і повідомили, що цей чоловік і його спільник причетні до серії крадіжок зі зломом з магазинів в центральній частині Львова. Другого учасника затримали працівники Кримінальної поліції. На місці працювали слідчі та експерти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *