ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра у Центрі Шептицького пройдуть Львівські кінозустрічі-2017

Олександр Косик

|

Завтра, 22 грудня, в Центрі Шептицького триватимуть Львівські кінозустрічі-2017 на яких обговорять стратегію розвитку кіноіндустрії Західного регіону. Учасниками цьогорічних зустрічей стануть представники зі Львова, Чернівців, Тернополя, Івано-Франківська, Трускавця, тощо. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

 

«Подія відбуватиметься у форматі напрацювання дорожньої карти та обговорення представниками місцевих органів самоврядування, громадськими активістами та кіноагентами можливих сценаріїв розвитку кіноіндустрії у Західному регіоні України. Основним завданням є розробка спільної стратегії розвитку кіноіндустрії та налагодження комунікації між існуючими та новоствореними кіноорганізаціями», – розповіли організатори.

Для участі потрібно заповнити онлайн-форму. Кількість місць обмежена. Організатори залишають за собою право відмови в участі.

Львівські кінзустрічі-2017 відбуватимуться з 10.30 до 16.00 у 302 аудиторії Центру Шептицького у Львові (вул. Стрийська, 29).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *