ОСТАННІ НОВИНИ

Найближчим часом інвестори прозвітують про те, де на Львівщині «виростуть» сміттєпереробні заводи, - Романчук

Соломія Головіна

|

Інвестори, які збираються будувати сміттєпереробні заводи на Львівщині, найближчим часом розкажуть, де збираються їх зводити. Про це сьогодні, 21 грудня, під час позачергової сесії Львівської облради заявив директор департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Львівської ОДА Назарій Романчук, передає кореспондент Львівського порталу.

 

Власне, інвесторам, які перемогли у конкурсі з будівництва сміттєпереробного комплексу, запропонували 17 ділянок. За словами Назарія Романчука, наразі на цих територіях вже завершені геодезичні дослідження.

«Що стосується інвесторів, які є переможцями конкурсів, які ми проводили, ми їм запропонували 17 земельних ділянок, щоб вони їх опрацювали. На сьогодні завершилася робота з геодезичних оцінювань цих територій», – сказав він.

І резюмував: «Думаю, що найближчим часом інвестори дадуть заключення щодо того, де вони конкретно бачать розміщення своїх заводів».

Як повідомляв Львівський портал, вкінці травня конкурсна комісія у Львівській ОДА визначила переможців конкурсу на будівництво сміттєпереробного заводу на Львівщині: ними стали ТОВ «Вейст менеджмент системс», ТОВ «Інвестиційно-екологічна компанія «ІЕК», ТОВ «ГлассВорк технолоджі».

Додамо також, що нині Львівська обласна рада погодила Стратегію управління відходами у Львівській області до 2030 року, якою передбачене будівництво не більше чотирьох заводів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *