ОСТАННІ НОВИНИ

Депутат від «Самопомочі» заперечує п'яне кермування. Поліція - підтверджує

Соломія Григор'єва

|

Очільник осередку «Об’єднання «Самопоміч» у Винниках та голова земельної комісії Винниківської міської ради Тарас Дмитерко опублікував фото власного аналізу крові, яке було зроблене 18 грудня, коли його затримала патрульна поліція. Згідно документу, він не був у стані алкогольного сп’яніння. Про це депутат написав на своїй сторінці у Facebook, передає Львівський портал.

 

«Сьогодні отримав на руки медичне заключення щодо аналізу крові. Результат очевидний – 0 % етанолу в крові», – пише Дмитерко.

Депутат знову ж таки зазначив, що «дана ситуація є провокацією та має замовний характер».

Водночас прес-служба Патрульної поліції Львова зазначає, що 18 грудня в цей час на вулиці Богданівській був зупинений лише один автомобіль і його водій мав ознаки алкогольного сп’яніння.

«Близько 17 години на цій вулиці ми зупиняли лише один автомобіль такої марки. Водій порушив вимоги дорожньої розмітки «1.16.3», що позначає острівці у місцях злиття транспортних потоків. Коли транспортний засіб зупинили, то у чоловіка виявили ознаки алкогольного сп’яніння», – йдеться у повідомленні поліції.

Нагадаємо, раніше Львівський портал повідомляв, що у Львові п’яним за кермом затримали місцевого лідера «Самопомочі». Пізніше Тарас Дмитерко прокоментував інформацію про своє затримання і назвав це провокацією.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *