ОСТАННІ НОВИНИ

132 одиниці техніки борються зі снігом на дорогах Львівщини

Омелян Шевчук

|

Проїзд автомобільними дорогами загального користування у Львівській області забезпечено в повному обсязі. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі служби автомобільних доріг у Львівській області.

 

Для забезпечення безпечного проїзду на автомобільних дорогах загального користування станом на 06.00 ранку четверга для очищення від снігу та обробки протиожеледними засобами працює 132 одиниці спеціальної техніки, залучено 190 дорожніх робітників, для обробки дорожнього полотна використано 1103,3 т піщано-соляної суміші.

За прогнозами синоптиків в четвер 21 грудня по Львівській області: хмарно, місцями сніг. На дорогах ожеледиця. Температура повітря протягом дня 2 – 5°морозу.

Служба автомобільних доріг у Львівській області наголошує водіям: під час роботи снігоприбиральної техніки водії транспортних засобів повинні забезпечити безперешкодний рух спецтехніки та не створювати заторів та закликає водіїв та перевізників при погіршенні погодних умов при можливості утриматись від поїздок, адже великогабаритні автомобілі часто стають причиною обмеження руху, під час заносу блокуючи проїжджу частину, або ж зупинки таких вантажівок на узбіччях, що у свою чергу, призводить до затримки снігоочисної техніки та ускладнює роботу дорожникам.

При нагальній потребі водіям великовантажних транспортних засобів мати в наявності протиожеледні засоби (ланцюги), противідкатні упори та лопати.

Як відомо, у зимовий період на дорогах області діє 51 пункт відстою для великовантажного транспорту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *