ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра у Личаківському районі та Винниках знову не буде води

Юлія Шпак

|

Завтра, 21 грудня, буде призупинено подачу води до частини будинків у міста Винники, а у Личаківський район вода подаватиметься за графіком. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

 

У зв’язку з ліквідацією витоку води на магістральному водогоні «Винники-Довга» завтра, 21 грудня, з 08.00 год і до 24.00 год буде призупинено подачу води в м. Винники обмежене вулицями: вул. Стрілецька, вул. Грушевського, вул. Шептицького, вул. Яворницького, вул. Калнишевського, вул. Галицька, вул. Січова, вул. Сагайдачного, вул. Долинна.

Також у Личаківському районі Львова  обмежать подачу води на вулицях:

вул. Довга, вул. Дж. Вашингтона, вул. Шафарика, вул. Пасічна. вул. Лисинецька, вул. Ярошинської, вул. Китайська, вул. Садівнича, вул. Глухий Кут. Вода буде подаватися за графіком – з 06.00 год до 09.00 год та з 18.00 год до 21.00 год.

Стабільне водопостачання слід очікувати з 22 грудня.

Нагадаємо, нещодавно на водогоні “Винники-Довга” стався масштабний прорив води: мешканці Личаківського району залишились на кілька діб без водопостачання. Окрім цього, води не було у низці лікарень міста.  Згодом Львівський портал дізнався, чому у Львові виникають  труднощі із водопостачанням.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *