ОСТАННІ НОВИНИ

Минулої доби війна забрала життя двох українських бійців

Катерина Родак

|

У зоні бойових дій на сході України загинуло двоє бійців, ще п’ятеро зазнали поранень. ,Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі АТО.

 

За даними прес-центру, російсько-окупаційні війська на різних ділянках лінії зіткнення продовжували застосовувати заборонені міномети.
На Луганському напрямку, за темної пори доби, ворог зі 120-мм мінометів обстріляв оборонні укріплення сил АТО на підступах до Травневого, а зі стрілецької зброї турбував захисників Станиці Луганської.
На Донецькому напрямку, із мінометів 82-го калібру і гранатометів противник вів вогонь по наших позиціях у районі Новотроїцького, Лебединського і шахти Бутівка. З озброєння БМП та кулеметів агресор порушував перемир’я поблизу Гнутового, а з легкого піхотного озброєння бойовики обстрілювали українських воїнів, які тримають оборону біля Верхньоторецького та Старогнатівки.
Загалом минулої доби російсько-терористичні війська 32 рази порушили режим тиші. У більш ніж половині випадків українські військовослужбовці придушували вогневу активність окупантів.
У результаті бойових дій не обійшлося без втрат з нашого боку.

Поранень зазнали п’ятеро військовослужбовців, ще один отримав бойову травму і двоє військових загинуло.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *