ОСТАННІ НОВИНИ

Миколай про тебе не забуде. У Львові подарунки отримали 2800 дітей з потребуючих родин

|

У рамках Всеукраїнської благочинної акції «Миколай про тебе не забуде!» помічники Св. Миколая рознесли подарунки для 2800 дітей з багатодітних, малозабезпечених сімей міста Львова, а також дітям, чиї батьки учасники чи загинули в зоні АТО. Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

 

Львівські Помічники Святого Миколая успішно виконали свою святкову місію вже сімнадцятий рік поспіль. Протягом тижня, з 11 по 17 грудня 2017, в Львівському Палаці Мистецтв на Фабриці Святого Миколая помічники Чудотворця пакували подарунки для близько трьох тисяч дітей, до домівок яких він сам через певні труднощі не завжди може знайти дорогу в ніч з 18 на 19 грудня. Подарунки для дітей приносили небайдужі львів’яни, гості міста, партнери акції.

Ввечері 18 грудня помічники Святого Миколая, одягнені в червоно-білі шапочки відвідали домівки 2800 потребуючих діток Львова, стукаючи в двері та кажучи «Я від Святого Миколая! Він просив передати тобі цей подарунок».

Цього року волонтерами-помічниками Миколая у місті Львові стало 500 молодих людей. Акцію підтримали також близько 35 приватних водіїв, які розвозили помічників Миколая у найвіддаленіші частини міста.

Завдяки ініціативі збору книг-подарунків «Книги для Святого Миколая”, що проводився в рамках акції “Миколай про Тебе не забуде» та за підтримки книгарень міста Львова нам вдалося подаркувати дітям більше 1000 книг.

В найсвятковіший для всіх Помічників Чудотворця день 19 грудня відбулось урочисте завершення акції «Миколай про тебе не забуде!” у 2017 році. Разом з волонтерами на вечірці «МИКОlike ФЕСТ» святкували завершення однієї з найчарівніших благодійних акцій.

Довідка

Миколай про тебе не забуде – щорічна благочинна акція, започаткована у Львові в 2001 році молодіжною громадською організацією «Академія Української Молоді» з метою збору подарунків для дітей із багатодітних та малозабезпечених сімей. Проводиться на всій території України напередодні дня святого Миколая. Метою акції є допомогти кожному наслідувати гарний приклад діянь Чудотворця та принести свято, радість, віру в чудеса з подарунками та вітаннями від Св. Миколая  малюкам, котрі цього потребують. Завданням акції є зібрати та роздати подарунки (солодощі, іграшки, книжки, фарби, олівці, зошити, засоби гігієни) для тих діток, які могли би залишитися без нашої або батьківської уваги, а також створити особливу чарівну атмосферу свята.

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *