ОСТАННІ НОВИНИ

У селі на Сокальщині відкрили школу

Олександр Косик

|

Сьогодні, 19 грудня, у селі Пристань Сокальського району відкрили новий навчально-виховний комплекс. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

 

Розрахована двоповерхова школа на навчання 150-ти учнів. Тут, у класних кімнатах,  розташовані виробничі майстерні, буфет з обіднім залом, роздягальні, спортзал, навчальні кабінети хімії, фізики, біології та інформатики. Навчальні класи обладнані сучасною технікою.

Ще одна особливість нового освітнього закладу – дошкільне відділення для двох груп, яке функціонуватиме на першому поверсі у тому ж приміщенні, що й школа. Дитячий садок розрахований на 40 дітей.

На цей час діти навчаються у двох корпусах: приміщенні австрійської старої школи, яку збудували у 1906 році, і колишньому будинку священика.

Зараз  у школі навчається 80 учнів, з них – 38 у початкових  класах  і 42 у старших. Кількість дітей дошкільного віку становить – 64 дітей.  Щоб забезпечити вихованців гарячим харчуванням у навчально-виховному комплексі облаштували харчоблок.

Довідка

Будівництво загальноосвітнього закладу розпочали у 1993 році.  Загальна кошторисна вартість будівництва – 27 мільйонів 792 тисяч гривень. Орієнтовна вартість виконаних робіт станом на 19.12.2017 – близько 24 млн за кошти Державного фонду регіонального розвитку та кошти обласного бюджету.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *