ОСТАННІ НОВИНИ

На Городоцькій горів склад із рибою

Юлія Шпак

|

У Львові вогнеборці ліквідували пожежу в складському приміщенні із рибою. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДСНС у Львівській області.

 

«19 грудня о 09:18 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в одноповерховому складському приміщенні у м. Львові на вул. Городоцька, 355 г.
У приміщенні зберігалися стелажі із замороженою рибою. Складність гасіння пожежі полягала у щільній заповненості приміщення стелажами. Це ускладнило пошук осередку горіння. В результаті розвідки пожежі рятувальники виявили осередок пожежі за допомогою тепловізора.  Через щільне задимлення вогнеборці працювали в апаратах захисту органів дихання. Фахівці ДСНС запобігли подальшому поширенню пожежі й врятували від згорання складське приміщення та сусідні приміщення», – йдеться у повідомленні.

Також у ДСНС зазначають, що пожежу локалізували 10:22 і ліквідували о 10:23 в складі 6-ти ланок газодимозахисної служби.

«Вогнем знищено електромотор на площі 4 кв. м, стелажі із рибою на площі 3 кв.м, а також пошкоджено стелажі із рибою на площі 20 кв.м. До ліквідації пожежі залучили 59 рятувальників, 9 основної та 2 одиниці спеціальної техніки. Причина пожежі встановлюється. Внаслідок події ніхто не постраждав», – додають надзвичайними.

Фото: ДСНС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *