ОСТАННІ НОВИНИ

Миколай прийде у Парк культури із запізненням

Єва Корнійчук

|

Будиночок Святого Миколая в Парку культури та відпочинку ім. Богдана Хмельницького відкриють в суботу, 23 грудня. Про це інформує прес-служба міськради Львова.

 

Тож 23 грудня з 15.00 год. в Парку культури працюватиме Будиночок Святого Миколая, а також буде встановлено тематичну фотозону і презентовано програму зимових заходів та перші авторські ялинки від групи художників і митців, якими згодом буде декоровано площу перед входом у Парк, а також – традиційні катання на санчатах (за сприятливих погодних умов). На всіх охочих чекає також відкрите заняття зі «скандинавської» ходьби об 11.00 в рамках акції «Зимуй активно».

Відкриття Зимового Парку відбудеться 30 грудня:  розпочне роботу святковий ярмарок, заплановано перегляд новорічного кіно Open Air, а 31 та 1 січня пройдуть вечірні святкові концерти. Детальнішу програму буде повідомлено згодом.

Для уточнень та додаткових запитань варто контактувати з Ганною Яковенко, керівником івент-відділу Парку культури, тел.: 0672771019, та арт-директором Світланою Кухарук, тел. 0979723957.

Також можна стежити за оновленнями на офіційній сторінці Зимового Парку https://www.facebook.com/centralparklviv

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *