ОСТАННІ НОВИНИ

Представники ЄБРР приїхали до Львова впроваджувати нові проекти щодо сміття та транспорту

Олександр Косик

|

У стінах міської ради відбулось підписання угод реструктуризації кредитного договору Львівської міської ради та ЄБРР. Також під час зустрічі було обговорено майбутні проекти міста та ЄБРР, що стосуються транспортної галузі та питання поводження з ТПВ. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

 

«Сьогодні до нас приїхали представники Європейського банку реконструкції та розвитку і ми підписали хорошу угоду стосовно вибудовування нових потужностей для виробництва тепла, електроенергії на основі альтернативних видів палива. Я думаю, що ми запустимо цей проект і найближчим часом у Львові будемо використовувати не тільки газ, але й альтернативні види палива», – зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Підписання стосувалось внесення змін та викладення у новій редакції Договору гарантії, відшкодування та підтримки проекту «Інвестиції у реконструкцію та модернізацію інфраструктури теплопостачання у м. Львові» від 19 листопада 2013 року між ЄБРР та ЛМР, а також Кредитного договору від 13 червня 2013 року між ЄБРР та ЛКП «Львівтеплоенерго».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *