ОСТАННІ НОВИНИ

Маршрутка Львів-Самбір врізалася у «Мерседес»: є постраждалі

Дарина Смеречанська

|

У селі Луки Самбірського району вранці 16 грудня врізалися автобус «Еталон», який прямував за маршрутом Львів-Самбір, і авто «Мерседес Віто». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

 

Дорожньо-транспортна пригода сталась 16 грудня о 5.50 на автодорозі «Львів-Самбір-Ужгород».  Зіткнулись автомобіль «Мерседес Віто», яким керував 23-річний мешканець Чернівецької області, та автобус «Еталон», що здійснював перевезення пасажирів за маршрутом «Львів-Самбір», за кермом якого перебував 58-річний мешканець Старосамбірського району.

Внаслідок зіткнення травмовані двоє пасажирів маршрутного автобуса – 47-річна мешканка Самбірського району, у якої медики діагностували забій грудної клітини та 27-річний мешканець Старосамбірського району, у якого лікарі виявили струс головного мозку та забої. Також травмований водій «Мерседеса», у якого ушкоджене обличчя та його 46-річна пасажирка, мешканка Чернівецької області, котра отримала забій обличчя та рвану рану руки.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) ККУ. За це загрожує до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами.

Проводиться досудове розслідування.

Фото: поліція

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *