ОСТАННІ НОВИНИ

Вифлеємський Вогонь Миру передали голові Львівської ОДА

Єва Корнійчук

|

Сьогодні, 17 грудня, українські скаути з Пластунського осередку Львівської області передали Віфлеємський Вогонь Миру голові Львівської ОДА Олегу Синютці. Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

 

Церемонія передачі, яка існує і підтримується пластунами вже понад  20 років, відбулася у стінах Львівської ОДА. Вже традиційно пластуни заходять в гості до органів влади, аби спільно підтримати такий важливий соціально-інформаційний захід.

Сьогодні Вифлиємський Вогонь Миру має особливе значення, адже саме мирного неба над головою так довго чекають українці, а ця різдвяна традиція об’єднує всіх і кожного.

«Хочемо продовжити традицію передачі Вогню Миру, аби на нашій землі нарешті настав мир, для військових, для усіх українців. Сподіваємось, що спільними зусиллями ми цього досягнемо», – наголосила голова Пласту у Львівській області Юлія Катинська.

Передріздвяну традицію – розповсюджувати Вифлеємський вогонь миру – започатковано в Австрії, проте завдяки пластунам акція була запроваджена і в Україні. Щороку з рук в руки, від одного скаутського осередку до іншого, Вифлеємський Вогонь долає безліч кордонів і потрапляє до всіх українців, хто чекає світло тепла, миру, злагоди і сподівання, яке мандрує із Заходу на Схід, єднаючи християн у переддень Різдва Христового.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *