ОСТАННІ НОВИНИ

Головна ялинка Львова засяяла тисячами вогників: як пройшла урочита церемонія відкриття

Соломія Григор'єва

|

У центрі Львова урочисно запалили головну ялинку міста. Сотні львівян прийшли на відкриття ялинки за передачу Вифлеємського вогню, передає кореспондент Львівського порталу.

Грандіозне відкриття розпочалося з офіційної передачі Вифлеєнського вогню меру Львова Андрію Садовому, а потім – й усім львів’янам. Після цього було урочисто запалено вогні на ялинці.

Цьогорічну зелену красую прикрасили по-новому: 18-метрове дерево одягнули у монохромні іграшки та вишукану 8-кілометрову ілюмінацію. Навколо ялинки поставили величезні металеві подарунки, які є символом дарунку новорічно-різдвяного настрою для всіх львів’ян.

Також на відкритті виступапила хорова капела «Дударик» за участі її юних вихованців. Вони виконали легендарний «Щедрик» у новому звучанні та спеціально вивчену до свята пісню «Миколай».

Також театр «Воскресіння» доповнив церемонію ангелами, які ходили між натовпом.

Нагадаємо, що Львівський портал веде безперервну трансляцію з святкогово центру Львова, яку ви можете спостерігати НАЖИВО, тому просто зараз можете оцінити, як цього річ прикрасили головну ялинку міста.

Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *