ОСТАННІ НОВИНИ

У центрі Львова патрульні знайшли чотирьох дітей із Закарпаття, які вирішили подорожувати містом без дорослих

Юлія Шпак

|

У Львові патрульні розшукали чотирьох дітей із Закарпаття, які без батьків розгулювали центром міста. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львова.

 

«Вчора, під час патрулювання центральної частини міста, інспектори помітили близько 23 години на зупинці громадського транспорту 4-х дітей з сумками. Патрульні зупинились і поцікавились, що діти роблять самі в такий пізній час. 2 хлопчики і 2 дівчаток, віком 8-10 років, повідомили, що приїхали з Закарпатської області із мамами на закупи до Новорічних свят. І коли мами їх залишили на вокзалі, а самі пішли в магазин, діти вирішили помандрувати в центр самостійно», – йдеться у повідомленні.

Патрульні поліцейські сповістили відділ ювенальної превенції про даний факт, а згодом відвезли дітей до Шевченківського відділу поліції, де нагодували.

«Після оформлення всіх необхідних документів, малюки поїхали у притулок на вулиці Левандівській. Тоді, інспектори вирішили знайти матерів цих дітей. Обстеживши прилеглі території біля Залізничного вокзалу, на вулиці Чернівецькій патрульні помітили трьох жінок, які плачуть. Це були матері знайдених дітей. Поліцейські заспокоїли їх і повідомили, що діти вже відпочивають, а зранку вони мають приїхати в притулок для остаточного з‘ясування усіх обставин. Жінки подякували поліцейським», – додають у патрульні поліції Львова.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *