ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові засудили чоловіка, що вдарив у лице незнайому жінку посеред вулиці

Катерина Родак

|

У центрі Львова чоловік вдарив незнайому жінку. За це Галицький районний суд Львова вирішив покарати його 60-ма годинами громадських робіт, передає кореспондент Львівського порталу.

 

Згідно судового вироку, 3 травня 2017 року близько 17.00 год., перебуваючи поблизу перехрестя вулиць Театральна – Торгова, чоловік умисно наніс удар рукою в обличчя жінці, заподіявши їй тілесні ушкодження у вигляді садна верхньої губи.

Під час судового засідання постраждала розповіла, що обвинувачуваний схопив її за плече і вдарив рукою по обличчю. Вона вважає, що її вдарили через те, що обвинуваченому не сподобалось як вона переходила через пішохідний перехід.

Водночас  обвинувачений свою вину в інкримінованому йому злочині визнав частково та пояснив, що він на своєму автомобілі почав рух на зелене світло. Потерпіла переходила дорогу на червоне світло та нанесла удар рукою по його автомобілю. Тоді він перейшов через дорогу, підійшов до потерпілої та вона вдарила його рукою по обличчю і він у відповідь наніс їй удар долонею по обличчю.

Водночас жінка, яка була свідком події зазначила, що бачила, як обвинувачуваний підбіг на вулиці до жінки і вдарив її по обличчю і втік.

Оцінюючі зібрані по справі докази в їх сукупності, суд вважає доведеним, що обвинувачений своїми умисними діями вчинив заподіяння умисного легкого тілесного ушкодження.

Таким чином суд вирішив визнати обвинуваченого винним у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.125 КК України та призначити йому покарання у виді 60 (шістдесяти) годин громадських робіт.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *