ОСТАННІ НОВИНИ

Львівський виконком виділив понад 130 тисяч на ремонт житла зв'язкової Шухевича Ольги Ільків

Юлія Шпак

|

Сьогодні, 14 грудня, під час засідання виконавчого комітету ЛМР виділили 138 тис. грн. для облаштування квартири придбаної для зв’язкової Романа Шухевича – Ольги Ільків, передає кореспондент Львівського порталу.

 

«Пропонується управлінню соціального захисту надати одноразову матеріальну допомогу у сумі 138 тисяч гривень для ремонту та облаштування квартири придбаної для зв’язкової Романа Шухевича – Ольги Ільків, за рахунок зменшення видатків на виконання рішення судів», – зазначив директор департаменту фінансової політики ЛМР Олег Іщук.

Окрім цього, виконком виділив Личаківській адміністрації 400 тис.грн. на благоустрій і ремонт доріг та  виділив понад 1млн. грн. управлінню охорони здоров’я на програму профілактики та лікування стоматологічних захворювань у дітей та окремих категорій дорослого населення.

Як повідомляв раніше Львівський портал, після багатьох років очікування Ольга Ільків врешті отримала квартиру, житло придбали коштом обласного та міського бюджету. Також 5 грудня Львівська Обласна рада виділила кошти на ремонт житла зв’язкової Шухевича Ольги Ільків.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *