ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян запрошують на благодійний родинний вечір «В гостях у Василя та Маланки»

Соломія Григор'єва

|

У Львові на Старий Новий рік, 13 січня, проведуть благодійний родинний вечір «В гостях у Василя та Маланки». Цей захід проводять вже 9 раз поспіль заради того, щоб люди зібрались у дружньому родинному колі з колядою і традиціями в атмосфері миру та добра, передає Львівський портал.

 

«Ми очікуємо багато родин: щоб приходили мама, тато, діточки, бабуся, хресний,… Дуже важливо робити таке родинне свято, бо ми розуміємо, що коли ми в добрій атмосфері спілкуємося з родинами, то майбутнє України є стабільним. Коли є міцна родина, ми можемо не хвилюватися за країну», – зазначив директор БО «Фундація Духовного відродження» ЛА УГКЦ, яка й організовує вечір, о. Тарас Милян.

Цьогоріч для свята приготували дуже насичену програму: спільна коляда з Софією Фединою, виступ етно-гурту «ЯгОди», особливий виступ дітей із вадами слуху, різдвяна вистава від акторів театру «На світанку», гостина з традиційними українськими стравами, благодійна лотерея, насичена дитяча програма, тощо.

Благодійний внесок – 400 гривень з особи. Залучені кошти з вечора скерують на розвиток соціального служіння Церкви, зокрема на формування для дітей якісної освіти, що базується на християнських цінностях, працю з особами з вадами слуху, розвиток та навчання молоді.

За словами співкоординатора заходу Тетяни Нестерук, захід розрахований на 250 дорослих осіб + діти, тому охочим на нього потрапити рекомендують не зволікати і вже телефонувати для реєстрації.

Вечір «В гостях у Василя та Маланки» відбудеться 13 січня 0 18.00 у Львівській Духовній Семінарії Святого Духа (вул. Хуторівка, 35).

Детальніша інформація:

+38 (098) 77 66 722 – Тетяна Нестерук

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *