ОСТАННІ НОВИНИ

Зловмисники, які по-звірячому вбили двох продавців у Бориславі, винесли із магазину 23 телефони і 25 тисяч

Дарина Смеречанська

|

Із магазину в Бориславі, де вбили двох продавців, викрали 23 телефони та 25 тис. грн. з каси. Про це повідомив начальник Бориславського відділу поліції Олександр Закутний.

 

«7 грудня о 23 год. у відділення поліції надійшов дзвінок від орендодавця магазину «Комп’ютерний Всесвіт» про те, що магазин не здано під охорону. По приїзду на місце ми виявили, що головний вхід в магазин було заблоковано. Працівники поліції потрапили всередину через запасний вхід. У підсобному приміщенні вони виявили тіло продавця-чоловіка з колото-різаними ножовими ранами без ознак життя, а в іншому приміщенні – тіло продавця-жінки з аналогічними тілесними ушкодженнями. Постраждалими виявились 27-річний мешканець Дрогобича та 20-річна мешканка Борислава. В торговому залі була розбита одна вітрина. З неї, як потім було з’ясовано, зникло 23 телефони (не найдорожчих та без коробок). З каси зникло 25 тисяч грн. – денна виручка магазину.  Було помічено сліди однієї людини», – розповів він, передає місцеве видання «Медіа Дрогобиччина».

Розкриттям злочину займаються працівники головного управління поліції, які приїхали в Борислав одразу після страшної новини. За фактом злочину відкрито кримінальне провадження п. 1, п. 6 ч. 2 ст. 115 КК України «Умисне вбивство двох осіб з корисливих мотивів» та ч. 4 ст. 187 КК України «Розбій». Санкція статтей передбачає покарання – позбавлення волі від десяти до п’ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

Передовсім було вивчено особи потерпілих. Телефони в обох були розбиті. Зі слів начальника поліції, психіатри стверджують, що подібне вбивство могла вчинити лише психічно неврівноважена людина (наркотичне сп’яніння, душевна хвороба).

«Оскільки частина Бориславських  ромів займаються в місті наркобізнесом, спецпідрозділ нацгвардії 11 грудня здійснював обшукуючі рейди по їх квартирах. Це стало причиною написання ромами ряду скарг в прокуратуру. Також слідчими розглядається версія імітації пограбування», – інформує видання.

Окрім цього, у поліції повідомили про те, що наразі жодна особа не звернулась у поліцію як свідок, щоб допомогти у його розкритті.

Як повідомлялося раніше, у Бориславі 7 грудня пізно ввечері в одному з магазинів вбили двох продавців 20-річного та 27-річного віку.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *