ОСТАННІ НОВИНИ

Спінер, «Холостяк», біткойн: Google оприлюднив найпопулярніші запити українців у 2017 році

Єва Корнійчук

|

Google Україна опублікувала ТОП-10 запитів українців у 2017 році в популярній пошуковій системі. Про це повідомляє Hi-tech.

 

Так, у  першій десятці топ-запитів відразу 5 серіалів і два ТБ-шоу, а найпопулярнішим пошуковим запитом року в Google Україна став “Фізрук 4 сезон”. На 2-ій позиції новий сезон реаліті-шоу “Холостяк”, а на 3-ій – НАЗК (Національне агентство з питань запобігання корупції).

Крім того, українських користувачів Google цікавили нові фільми 2017 року, анонімайзер, сьомий сезон серіалу “Гра престолів” і конкурс “Євробачення”, який цього року проходив у Києві.

У категорії “Персона” українці найчастіше шукали інформацію про Діану Шуригіну. Відразу за нею йдуть померлі цього року Михайло Задорнов і Дмитро Мар’янов. У 2017 році українські користувачі також запитували у Google про українських співаків Катю Чілі і Сергія Бабкіна, політиків Дональда Трампа і Міхеїла Саакашвілі.

Лідером у категорії телевізійних шоу став сьомий сезон реаліті-шоу “Холостяк”, а серед серіалів українці найчастіше шукали нові сезони комедії “Фізрук” і фентезі-драму “Гра Престолів”.

Серед фільмів цього року українців найбільше зацікавила нова частина франшизи “Форсаж 8”. Загалом, продовження популярних фільмів займають вісім позицій у першій десятці, а ще два фільми – це рімейки: нова версія “Воно” за романом Стівена Кінга і кіноверсія популярного серіалу 90-х “Рятувальники Малібу”.

У категорії “Купівля року” у 2017 році переможцем став спінер; також українці цікавилися придбанням квитків на потяг, останніх моделей iPhone, іграшок бейблейд і біткойна.

Також Google  на своєму офіційному блозі опублікував топ-10 музичних та немузичних відео, які найчастіше дивились українці, передає кореспондент Львівського порталу.

Серед музичних відео в Україні більше всього переглядів зібрала пісня “Тает лёд” гурту “Гриби”, а вся десятка виглядає так:

  1. Грибы – Тает Лёд
  2. Время и Стекло – На Стиле
  3. Luis Fonsi – Despacito ft. Daddy Yankee
  4. Ed Sheeran – Shape of You [Official Video]
  5. LOBODA — Случайная [ПРЕМЬЕРА КЛИПА]
  6. Потап и Настя – Я……Я
  7. Miyagi, Эндшпиль Ft. Рем Дигга – I Got Love (Official video)
  8. Мот feat. Ани Лорак – Сопрано (премьера клипа, 2017)
  9. MOZGI – Атятя
  10. DZIDZIO – Банда-Банда

 

Що стосується найпопулярніших не музичних відео року на YouTube, то тут серед українських користувачів є популярним дитячий і комедійний контент, а також телевізійні шоу:

  1. Маша и Медведь – Спи, моя радость, усни! (Серия 62)
  2. Слуга Народа 2 – Премьера 2017! Полнометражный фильм комедия в HD
  3. Фиксики – Шоколад (Новые серии 2017) | Познавательные мультики для детей
  4. Пусть говорят – В разгар вечеринки. Часть 1. Выпуск от 31.01.2017
  5. VERSUS X #SLOVOSPB: Oxxxymiron VS Слава КПСС (Гнойный)
  6. КВАРТАЛ разорвал ГРИБАМИ! ПАРОДИЯ между нами тает лед – РЖАКА до СЛЕЗ!
  7. Від пацанки до панянки. Выпуск 1. Сезон 2 – 22.02.2017
  8. Дружко Шоу #1
  9. Александр Клименко “Материнська любов” – выбор вслепую – Голос страны 7 сезон
  10. Лига Смеха 2017 – Третий фестиваль в Одессе, часть 1 | Полный выпуск – 17 февраля 2017

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *