ОСТАННІ НОВИНИ

Національна академія відзначила День сухопутних військ

Омелян Шевчук

|

У Національній академії сухопутних військ відбулись заходи з нагоди відзначення Дня Сухопутних військ. Про це Львівському порталу повідомили у Медіа-групі Національної академії СВ.

 

Під час ранкового шикування особового складу навчального закладу з нагоди свята курсантам та офіцерам було зачитано привітання Президента України — Верховного Головнокомандувача Збройних Сил України. Згодом колектив вишу привітав начальник видового військового вишу генерал-лейтенант Павло Ткачук.

«Сьогодні ми відзначаємо День найбільшого та найпотужнішого виду Збройних Сил України — Сухопутних військ. Воїни Сухопутних військ одними з перших стали на захист свободи та незалежності України в тяжкий для держави час. І зараз, вгризшись в промерзлу землю Луганщини і Донбасу, вони мужньо боронять нашу землю від ворога. Честь і слава воїнам Сухопутних військ, які мужньо та героїчно обстоюють свободу та незалежність України!», — зазначив керівник Академії.

Після цього генерал-лейтенант Павло Ткачук вручив кращим офіцерам, працівникам ЗС України та курсантам академії Грамоту Кабінету Міністрів України, відзнаки Міністра оборони України, начальника Генерального штабу — Головнокомандувача ЗС України, Командувача Сухопутних військ, погони офіцерам, котрим присвоєно чергові військові звання.

Також в рамках відзначення свята військовий оркестр видового навчального закладу влаштував концерт для вихованців Академії. Впродовж півтори години присутні у клубі мали можливість насолодитися майстерністю музик у погонах, які дарували вдячним глядачам не лише цікаві вокальні, але й вишукані хореографічні композиції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *