ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові ДАБІ зупинила будівництво 22-поверхівки на Чорновола

Катерина Родак

|

Інспекція держархбудконтролю у Львові   зупинила будівництво 22-поверхівки  на проспекті Чорновола, 67-Б. Про це йдеться у прес-релізі ГО “Ідея нації”.

 

Днями в організацію надійшла відповідь від Інспекції держархбудконтролю у місті Львові щодо скасування декларації про початок підготовчих робіт для будівництва багатоповерхівки на просп. В. Чорновола, 67-Б.

«Впродовж, 24.10 – 6.11.2017 року, Інспекцією держархбудконтролю ДАБК у місті Львові, здійснено перевірку за дотриманням вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності, за адресою м. Львів, В. Чорновола, 67-Б»,  – йдеться у прес-релізі «Ідеї нації».

За підсумками перевірки складено акт за результатами проведення планового заходу державного нагляду, протокол про адміністративне правопорушення та винесено припис про усунення порушення вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності.

«На підставі перевірки Інспекцією ДАБК видано наказ про скасування декларації про початок виконання підготовчих робіт, зареєстрованої 27.02.2017 р. Інспекцією ДАБК у м. Львові №ЛВ 030170581036 «Будівництво торгово-сервісного та вбудованого гаража (для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови) на проспекті Чорновола, 67-Б у м. Львові», – повідомили в організації.

Нагадаємо, 1 листопада 2017 року, забудовник ПАТ «Закритий недиверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд «Гравіс» розпочав будівництво багатоквартирного 22-поверхового житлового будинку без дозвільних документів.

Раніше Львівський портал писав, що у Львові збудують 22-поверхівку – будівель такої висоти у місті ще немає. Окрім того, у місті зводитимуть 25-поверховий торговий центр. У зв’язку із цим львівський портал дізнався, чи готове місто до таких висот.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *