ОСТАННІ НОВИНИ

Слідчі підтвердили безпосередню участь Димінського у смертельній ДТП?

Дарина Смеречанська

|

Слідство встановило безпосередню участь Петра Димінського у смертельній ДТП на Львівщині у серпні 2017 року, внаслідок якої загинула 31-на Наталія Тріла. Про це інформує Insider з посиланням на джерел  у правоохоронних органах.

 

«Слідчим шляхом встановлено, що саме Димінський був зв кермом того Мерседеса», – сказав співрозмовник.

Він переконаний, що Димінський понесе покарання, навіть, попри те, що мати потерпілої відмовилася від матеріальних претензій до нього.

На даний момент львівський бізнесмен продовжує перебувати у Швейцарії, куди він вилетів приватним літаком зі Львова невдовзі після ДТП.

Як відомо, автомобіль Димінського потрапив у смертельну ДТП біля Львова. Згодом з’явилися деталі аварії.

Родичі загиблої переконують, що за кермом «Мерседеса» перебував сам Димінський, а провину взяв на себе Борщ. Згодом радник глави МВС Антон Геращенко прокоментував смертельну ДТП біля Львова за участі автомобіля Петра Димінського.

Також додамо, що у Львові арештували охоронця Петра Димінського Андрія Борща за підозрою у вчиненні смертельної ДТП біля Львова.

Окрім цього додамо, що згодом Апеляційний суд міста Львова посадив охоронця Димінського посадили під домашній арешт. Тим часом експертиза ДНК показала, що за кермом автомобіля Димінського, який скоїв ДТП, був не його водій.

Водночас Геращенко закликав Димінського здати аналіз на ДНК, щоби підтвердити непричетність до смертельної ДТП.

Член колегії МВС Антон Геращенко повідомив, що Димінський вилетів до Женеви.

6 вересня у офісі Димінського проводили обшук. Також стало відомо, що правоохоронців в домі бізнесмена шукали його ДНК. Окрім цього, обшуки проводилися і у медіа-холдингу Димінського.

Також додамо, що днями матір загиблої у ДТП Наталії Тріли відмовилась від претензій до бізнесмена Петра Димінського.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *