ОСТАННІ НОВИНИ

Сільський голова у Старосамбірському районі за 33 тисячі хотів «вирішити» земельне питання

Єва Корнійчук

|

Очільник прокуратури на Львівщині повідомив про підозру сільському голові у отримання ним 33 тис. грн неправомірної вигоди. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі обласної прокуратури.

 

Я повідомили у прокуратурі, наразі здійснюється  процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом вимагання неправомірної вигоди одним із сільських голів Старосамбірського району Львівської області. Сільський голова вимагав хабар за надання ним згоди на передачу у власність земельної ділянки.

«Встановлено, що сільський голова вимагав та отримав неправомірну вигоду у сумі 33 000 грн за сприяння у прийнятті рішення про надання згоди на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального дачного будівництва на території сільської ради», – повідомили в прокуратурі.

Водночас сторона обвинувачення звернулась до суду з клопотаннями про обрання підозрюваному запобіжного заходу та відсторонення його від займаної посади.

За скоєне кримінальне правопорушення службовцю загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 10 років з конфіскацією майна та з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на 3 роки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *