ОСТАННІ НОВИНИ

Пацієнти декількох лікарень Львова на декілька діб залишились без води

Катерина Родак

|

Низка лікарень Львова через аварію на трубопроводі цими вихідними зосталась без води. Як повідомив сьогодні, 11 грудня, під час апаратної наради у Львівській ОДА заступник директора департаменту охорони здоров’я Андрій Васько, наразі водопостачання у лікарнях відновлюється.

«В ОХМАТДИТі був резерв води, який використали біля 9.00 год. і якраз підвезли підовзку з технічною водою. В обласній лікарні відновлено в 7.15 водопостачання, і в інфекційній лікарні також. У Винниках в госпіталі вода також є. Є проблема в ендокринологічному диспансері, який без води, але він не мав резерву. Водовозки підвозились, але станом на 10. 00 год. водопостачання ще не відновлено», – зазначив посадовець.

Як наголосив голова Львівської ОДА Олег Синютка, ситуація з підвезенням води у Львові на вихідних бажала кращого:

«Мені дуже шкода, я бачив ці черги,і вода, яка розходилась миттєво і люди, які з порожніми бутлями розходилися, бо води не вистачало…Кілометрові черги, які були на Високому замку, де люди декілька годин стояли в черзі за водою».

Своєю чергою заступник міського голови з питань ЖКГ Сергій Бабак пояснив, що проблема із забезпеченням населення водою виникла у зв’язку і з вихідними днями.

Як повідомляв Львівський портал, через аварію на магістральному водогоні  ввечері 9 грудня частина мешканців Личаківського району опинилася без води.

Водовозки для мешканців (станом на 9:00 год) розташовані за такими адресами:

  • вул. Лісна – Лисенка
  • вул. Довбуша  – Кривоноса
  • вул. Ніжинська – Мучна
  • вул. Грицая – О.Теліги
  • вул. Ніщинського – Дорога Кривчицька
  • вул. І.Вільде

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *