ОСТАННІ НОВИНИ

Українські біатлоністки вибороли срібло у естафеті  

Андрій Котенський

|

Збірна України на мажорній ноті в жіночій естафеті завершила другий етап Кубка світу у австрійському Хохфільцені. Наша команда зуміла здобути друге місце поступившись лише суперницям із Німеччини. Передає кореспондент Львівського порталу.

 

Цікаво, що Українська команда виставила олімпійських чемпіонок, які востаннє таким складом виступали чотири роки тому.

Розганяти нашу команду вийшла Віта Семеренко, яка після падіння і одного додаткового патрону зуміла таки передати естафету на четвертому місці, відстаючи від лідируючої Німеччини на 20 секунд.

Ідеальна стрільба Джими вивела нашу збірну на перше місце із гандикапом у 19 секунд. На третьому ж етапі виступала Валя Семеренко, яка непогано відстрілялася, проте ходом поступалася головним конкуренткам і передала «паличку» Олені Підгршній третьою із 26-секундним відставанням від німкень, однак солідним запасом від 4 місця – близько хвилини.

Але саме четвертий етап найбільше полоскотав нерви українським вболівальникам. На останній стайці капітан українок потрапила у шалений вихор і ніяк не могла розпочати стрільбу, що дозволило суперницям підійти впритул. Але з негодою і хвилюванням Олена впоралася і на всіх парах помчалася за срібними нагородами для нашої команди.

Відтак трійка переможців вигладає наступним чином:

  1. Німеччина (0+9) 1:14:36.4
  2. Україна (0+5) +44.9
  3. Франція (2+13) +1:04.5

У Кубку націй Україна після успішної естафети теж вийшла на друге місце.

Третій етап кубка світу із біатлону стартує у Франції вже в четвер.

Нагадаємо, що українські фанати біатлону у Австрії влаштували масовий вуличний заспів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *