ОСТАННІ НОВИНИ

На порятунок львів’янам, що сидять без води, вирушають водовозки

Андрій Котенський

|

На вулицях Львова, що втратили воду через аварію на водогоні, з’являться водовозки, які зможуть забезпечити населення питною та технічною водою.Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

 

Як повідомила Ірина Маруняк, директор департаменту житлово-комунального господарства ЛМР, водовозки з’являться на вулицях Личаківського району протягом години.

«Дві водовозки вже поїхали на вул. Некрасова до медуніверситетут, на вул. Пекарську до інфекційної лікарні та на вул. Чернігівську до котельні. Ще три водовозки зараз наповнюються водою і також виїдуть на маршрути. Орієнтовно за годину ці водовозки будуть на визначених місцях і мешканці зможуть набрати воду. Тобто, загалом у місті працюватиме 8 водовозок.

Водовозки для мешканців будуть за такими адресами: вул. Медової Печери – Пасічна, вул. Дж. Вашингтона – Шафарика, вул. Довбуша – Кривоноса, вул. Мучна – Крип’якевича, вул. Чехова – Грицая, вул. Личаківська – Голинського», – розповіла Ірина Маруняк.

Нагадаємо, надзвичайно складна аварійна ситуація трапилася вчора, 9 грудня, у селі Чижиків, де працівники «Львівводоканал» виявили витік води на магістральному водогоні «Плугів – Львів». Пошкодження утворилося на шві сталевого трубопроводу діаметром 1200 мм на глибині понад 3 метри. Для усунення пориву довелося повністю зупинити роботу водозабору «Плугів». Аварійно-відновлювальні роботи тривали усю ніч. На ліквідації аварійної ситуації працює сім одиниць техніки та декілька бригад з різних підрозділів. На допомогу «Львівводоканал» залучені підрозділи ДСНС.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *