ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські курсанти опановують елементи бойової армійської системи БАрС

Омелян Шевчук

|

Впродовж майже двох тижнів у Національній академії сухопутних військ проводилися навчально-методичні та показові заняття щодо запровадження бойової армійської системи (БАрС) у навчально-виховний процес курсантів у пункті постійної дислокації та у ході польових виходів. Про це Львівському порталу повідомили у медіа-групі Національної академії СВ.

 

Так, показові заняття із комплексного тренування з рукопашної підготовки організовувала кафедра фізичного виховання, спеціальної фізичної підготовки і спорту. Окрім цього, кафедрою вогневої підготовки факультету бойового застосування військ проведено інструкторсько-методичне заняття щодо застосування елементів БАрС під час практичної стрільби. А кафедра тактико-спеціальних дисциплін факультету бойового застосування військ провела інструкторсько-методичне заняття з подолання горизонтальних та вертикальних перешкод із застосуванням елементів БАрС під час занять з гірської підготовки.

Також було проведено комплексне заняття з використанням елементів БАрС всіх розділів, до якого було залучено командирів курсантських підрозділів, науково-педагогічних працівників й курсантів випускних курсів.

За словами організаторів, головною метою проведення цих занять була оптимізація структури та змісту підготовки за системою БАрС під час проведення додаткових занять в процесі польових виходів, а також під час проведення навчальних занять з курсантським складом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *