ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині засудили двох міліцейських, які чотири роки тому займались збутом наркотиків

Олександр Косик

|

Прокуратура довела вину двох екс-правоохоронців  та їхнього спільника у вчиненні 4 роки тому злочину на Львівщині. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

 

У середу, 6 грудня, Галицький районний суд Львова постановив вирок стосовно двох колишніх правоохоронців та їхнього спільника, які обвинувачувалися у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.15, ч.2 ст.307, ч.3 ст.368 КК України.

Відтак, у 2013 році чотирьох працівників міліції та їхнього спільника – мешканця Львова було затримано під час незаконного збуту наркотичного засобу, а також вимагання неправомірної вигоди від особи за не притягнення до кримінальної відповідальності за їх зберігання.

Зазначимо, що двох осіб, причетних до правопорушення, притягнуто до відповідальності ще у 2013 році на підставі угоди про визнання винуватості. Щодо інших обвинувачених тривав судовий розгляд.

Зловмисників засуджено до 6 років позбавлення волі із двохрічним позбавленням права обіймати посади у правоохоронних органах та конфіскації майна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *