ОСТАННІ НОВИНИ

Міськрада Львова сплатить борги ЛАЗу за світло

Катерина Родак

|

З бюджету Львівської міської ради виділять майже 380 тисяч гривень на погашення боргів ТзОВ «Львівавтокомплектація» перед ПАТ «Львівобленерго». За відповідне рішення сьогодні, 7 грудня, під час сесійного засідання Львівської міськради проголосувало 53 міських обранців, передає кореспондент Львівського порталу.

 

Так,  сесія погодила ухвалу “Про затвердження Програми забезпечення надання послуг з постачання електроенергії мешканцям гуртожитків на вул. Кульпарківській, 139, вул. Науковій, 16 та вул. Володимира Великого, 16”.

Як йдеться у додатку до ухвали, реалізація Програми здійснюватиметься способом виділення коштів у сумі 378 410,10 грн. для погашення заборгованості за електричну енергію, спожиту мешканцями гуртожитків на вул. Кульпарківській, 139, вул. Науковій, 16 та вул. Володимира Великого, 16.

«Гуртожитки належать ТзОВ  «Автокомплектація», що є однією з структур ЛАЗу. Мешканці вчасно сплачують оплату за комунальні послуги, при тому, що  з липня цього року «Автокомплектація» не переховує кошти взагалі. Утворилася заборгованість перед «Львівобленерго», «Львівводоканалом» та «Львівтеплоенерго». ПАТ Львівобленерго» при заборгованості 300 тисяч відключило людям світло», – зазначила головний юрист ЛМР Гелена Пайонкевич.

Вона додала, що міськрада звернулась до правоохоронців через розкрадання «Львівавтокомплектацією» коштів за комунальні послуги, які сплачують мешканці гуртожитків ЛАЗу.

Нагадаємо, що у гуртожитку на Кульпарківській підприємець влаштував самочинне будівництво у холі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *