ОСТАННІ НОВИНИ

Порошенко на Львівщині пообіцяв премії для цьогорічних учасників АТО і реабілітаційний центр у Тисовці

Андрій Котенський

|

Військовим, які цього року воювали в зоні АТО, буде виплачена одноразова грошова премія. Про це повідомив Президент України Петро Порошенко під час візиту у Міжнародний центр миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, передає кореспондент Львівського порталу.

 

«Ми переговорили з Міністром оборони, знайшли можливості, і тим, хто цього року воював в зоні АТО, буде виплачена одноразова грошова премія. Тим, хто був на першій лінії, ми домовились – по 5 тис. грн, тим, хто на другій лінії, – по 3 тис. грн. І будемо продовжувати роботу над підвищенням рівня соціального захисту українських військовослужбовців», – повідомив Петро Порошенко.

Він також наголосив, що держава має піклуватися про оздоровлення, реабілітацію та лікування своїх воїнів. Зокрема, за його словами, з різних відомств, в тому числі з Національного банку України, Збройним Силам були передані реабілітаційні центри. Нині у Львівській області також завершується модернізація і ремонт реабілітаційного центру у Тисовці, що буде працювати для допомоги військовослужбовців, які зможуть відпочивати там з родинами.

Раніше повідомлялося, що п’ята частина бюджету України 2018 року піде на озброєння.  А також, що Порошенко на Львівщині підписав закон, згідно якого сім’ї загиблих військових отримають квартири

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *