ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська мерія і облрада обіцяють відремонтувати житло зв'язкової Шухевича Ольги Ільків

Дарина Смеречанська

|

Із міського бюджету Львова виділять 137 тис. грн, як матеріальну допомогу зв’язковій Романа Шухевича – Ользі Ільків, для облаштування квартири, яку її придбали цього року. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

 

«Цього року за кошти міського і обласного бюджетів було придбано квартиру для зв’язкової Романа Шухевича Ольги Ільків. Також передбачено виділити з міського і обласного бюджетів кошти Ользі Ільків для проведення ремонтних робіт в цій квартирі. Ці кошти будуть виділені пані Ільків як матеріальна допомога, у розмірі 274 тис. грн.: 137 тис. грн з міського бюджету і 137 тис. грн з бюджету області.

Відповідно, зараз у проекті бюджету Львова на 2018 р., який розглядається на сесії міської ради, вже передбачено кошти в сумі 137 тис. грн. як матеріальна допомога для Ольги Ільків. А два тижні тому міський голова Львова звернувся до Львівської Обласної Держадміністрації з листом-проханням долучитися і виділити половину коштів для проведення ремонтних робіт в даній квартирі»,- зазначила директор департаменту житлового господарства й інфраструктури ЛМР Ірина Маруняк.

Як повідомляв Львівський портал, учора під час сесійного засідання Львівська обласна рада вже виділила 137 тис грн. на ремонт житла.

Додамо, що після багатьох років очікування у жовтні цього року Ольга Ільків врешті отримала квартиру, житло придбали коштом обласного та міського бюджету.

Довідка

Ольга Ільків («Роксоляна», «О. Звіробій») – зв’язкова Головного командира УПА Романа Шухевича, яка за свою діяльність в національно-визвольному русі 14 років провела в Алєксандровській та Владімірській тюрмах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *