ОСТАННІ НОВИНИ

Під стінами Львівської облради пікетують лікарі перинатального центру і військові пенсіонери

Соломія Головіна

|

Під Львівською обласною радою влаштували відразу два пікети. Протестують працівники перинатального центру та військові пенсіонери. Про це передає кореспондент Львівського порталу з місця подій.

 

Працівники перинатального центру в черговий раз прийшли під стіни облради вимагати у депутатів звільнення головного лікаря Лариси Янів.

“Ми зібралися тут для того, щоб переконати обласну раду звільнити нашого керівника, яка довела до руїни перинатальний центр…Вона вигнала 450 людей на вулицю, позбавивши їх можливості працювати, бо заборонила передати наші ставки в інші стаціонари…”,- сказав завідувач анестезіологічним відділенням Василь Перцович.

Військові пенсіонери вийшли на протест з вимогою підняти їм пенсії.

“У 2000-му році, коли я звільняся, я мав пенсію 300 доларів, тобто 2500 грн. Як на мене, тоді це була велика пенсія, оскільки люди в той час отримували 700-800 грн. Але все знецінюється і зараз моя пенсія складає 100 доларів, вона втричі знизилася… Президент обіцяв всім підняти пенсії, однак військовим не підняли ні на гривню”,- сказав Василь Ковальчук, який служив у авіації протягом 25 років.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *