ОСТАННІ НОВИНИ

Неуважний львів’янин мало не спричинив займання дев'ятиповерхівки

Олександр Косик

|

У Львові увімкнена плита ледь не спричинила пожежу у квартирі. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДСНС України у Львівській області.

 

Вчора, 4 грудня, о 15:27 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що у Львові на вулиці Пасічна, 71А на першому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку сталося задимлення сходової клітини. На місце події негайно було направлено пожежно-рятувальний підрозділ 29 ДПРЧ м. Львова. Вогнеборці встановили, що господар залишив без нагляду увімкнену плиту, на якій готувалася їжа.

Внаслідок події ніхто не постраждав.

За інформацією Львівського порталу, господар квартири зловживає алкоголем, веде асоціальний спосіб життя, у нього в помешканні знаходиться притон. Дії чоловіка часто призводять до того, що сусіди викликають поліцію.

Головне управління ДСНС Львівщини вкотре нагадує населенню бути обережними та дотримуватися елементарних правил безпеки. На залишайте без нагляду увімкненими електропобутові прилади, газові плити та інші джерела відкритого вогню. Найменша неуважність може спричинити значні матеріальні втрати та позбавити Вас здоров’я і життя.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *