ОСТАННІ НОВИНИ

Ганущину та його заступникам погодили зарплату та премії на 2018 рік

Соломія Головіна

|

 

 

Сьогодні, 5 грудня, депутати Львівської обласної ради прийняли рішення про встановили встановлення умов оплати праці голові Олександру Ганущину першому заступнику Андрію Білоусу та заступнику Володимиру Гірняку на 2018 рік. Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу.

 

Отож, голові обласної ради О. Ганущину на  2018 рік встановили: посадовий оклад згідно зі штатним розписом; надбавку за 1 (перший) ранг посадової особи місцевого самоврядування; надбавку за  вислугу років у розмірі 15 відсотків посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг; надбавку за виконання особливо важливої роботи  в розмірі 50 відсотків посадового окладу з урахуванням надбавок за ранг та вислугу років.

 

Першому заступнику голові обласної ради А. Білоусу на  2018 рік встановили: посадовий оклад згідно зі штатним розписом; надбавку за 5 (п’ятий) ранг посадової особи місцевого самоврядування; надбавку за виконання особливо важливої роботи  в розмірі 50 відсотків посадового окладу з урахуванням надбавок за ранг та вислугу років.

 

Заступнику голові обласної ради В. Гірняку на  2018 рік встановили: посадовий оклад згідно зі штатним розписом; доплату за 4 (четвертий) ранг посадової особи місцевого самоврядування; надбавку за виконання особливо важливої роботи  в розмірі 50 відсотків посадового окладу з урахуванням надбавок за ранг та вислугу років.

 

Окрім цього, голова ЛОР та його заступники отримуватимуватимуть щомісячне преміювання в розмірі до 80 відсотків посадового окладу за фактично відпрацьований час, а також щорічну матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань та допомогу для оздоровлення в розмірі середньомісячної заробітної плати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *