ОСТАННІ НОВИНИ

«Дударик» закликає львівських музикантів долучитись до благодійного марафону «Подаруй Олесю життя»

Соломія Григор'єва

|

Хорова капела «Дударик» розпочала Благодійний марафон «Подаруй Олесю життя» та закликає усіх небайдужих артистів та музикантів об’єднатись задля порятунку життя 5-річного Олеся Патера, братика одного зі співаків хорової школи, передає кореспондент Львівського порталу.

 

В хлопчика рідкісне захворювання моя-моя (ураження судин головного мозку) і він вже переніс інсульт. Олесю терміново необхідна операція, вартість якої – 130 000 $!

«Умови участі у проекті: всі учасники мають 3 дні (!), щоб відзняти відео зі своїм виконанням різдвяної коляди і поширити його у групі проекту у Facebook. В коментарях залишаємо фото або скан чеку, перерахованих коштів на карту мами Олеся Патера. І обов’язково передаємо різдвяний виклик 3 наступним учасникам! Умови участі в проекті копіюємо, позначаємо виконавців, колективи чи їх керівників в дописі з відео. Фінал проекту відбудеться 20 січня у концертному залі імені С. Людкевича Львівської обласної філармонії за участю фіналістів проекту», – йдеться у повідомленні.

Реквізити для допомоги:

Картка ПриватБанк

4731 2191 0856 0271

Отримувач Патер Анастасія (мама Олеся)

Важливо! Якщо Вам небайдужа доля Олеся Патера, але з певних причин Ви не маєте можливості виконати умови проекту – перерахуйте кошти на карту мами для його порятунку та поширте інформацію на своїй сторінці у facebook!

Творимо Різдвяне Диво Разом! Час пішов!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *