ОСТАННІ НОВИНИ

«Війна жіночого роду» та «Очі Донбасу»: мешканців Львівщини запрошують на безкоштовний кінопоказ

Вероніка Рой

|

У «Львівському Кіноцентрі»  3, 4 та 5 грудня відбудеться презентація фільмів: «Війна жіночого роду» та «Очі Донбасу». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

 

Це картини про долі донеччан і луганчан, кримчан і сирійців, яким довелося пережити гарячі події на Сході і Півдні України, а також у сирійській столиці –  Дамаску.

Фільм «Війна жіночого роду» розповість про жіночі долі. Відтак, шість героїнь поділяться розповідями про те, як змінилося їх життя через конфлікти. Режисер – Юрій Кочкаров.
Оператор – Віталій Бурківський.

Кінопоказ відбуватиметься: 3 грудня о 18:00 год та 20:00 год, 4-5 грудня о 18:00 год у «Львівському кіноцетрі» (вул. В.Великого, 14 А). Вхід вільний.

Стрічка «Очі Донбасу» – короткометражний фільм про маленьких луганчан, яких тимчасово розділила війна. Режисер – Юрій Кочкаров. Оператор – Дмитро Камінський.

Кінопоказ відбуватиметься: 3 грудня о 18:00 год та 20:00 год, 4-5 грудня о 18:00 год  у «Львівському кіноцетрі» (вул. В.Великого, 14 А). Вхід вільний.

Запрошуємо мешканців Львівської області, а також гостей приєднатися до кіноперегляду.

Зазначимо, що презентація фільмів відбудеться в межах Програми національних обмінів, за фінансування Європейського Союзу та Національного фонду підтримки демократії (США).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *