ОСТАННІ НОВИНИ

Львівський аеропорт вперше за 26 років привітав мільйонного пасажира

Катерина Родак

|

Сьогодні, 1 грудня,  із Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького відлетів мільйонний пасажир. Мільйонним пасажиром стала Вікторія Ревуцька із Ковеля.

 

«Ми сьогодні зустріли і проводжаємо на рейс мільйонного пасажира. Ми максимально справедливо хотіли дочекатися цього дня тому, що саме сьогодні ми маємо цього мільйонного пасажира. І дуже щасливі, що ви всі разом з нами. Ми надіємося, що цей перший мільйон він і надалі буде збільшуватися і ми будемо мати і другий мільйон.

Від аеропорту даруємо вам візит у бізнес-зал»,- додала Тетяна Романовська, директор  Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького.

Як повідомили Львівському порталу у прес-службі Львівської міськради, пасажирці Вікторії подарували Монету Короля Данила Галицького та книгу про Львів.

«Останній раз ми мали мільйон пасажирів у 1991 році. Потім, на превеликий жаль, пішов занепад авіації. І коли ми збудували новий, великий термінал, то ми мали очікування, що ми достатньо швидко вийдемо на позицію мільйон в рік пасажирів і її перевищимо», – зазначив мер Львова Андрій Садовий.

Відповідно до статистичних розрахунків мільйонний пасажир відлетів рейсом №PS036 авіакомпанії «МАУ» до Борисполя.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *