ОСТАННІ НОВИНИ

У Львова з’явився новий офіційний промо-ролик

Єва Корнійчук

|

Сьогодні, 30 листопада, місто отримало новий офіційний промо-ролик.  Фільм став результатом роботи кінорежисера Тараса Химича та відділу промоції на основі напрацювань Хакатону «Бренд Львова». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

 

«Хотілось показати Львів через людей, які його наповнюють. Їх емоції, відчуття. Моє місто заслуговує на гарну роботу, яку приємно дивитися як на екрані мобільного, так і на широкому екрані»,- каже кінорежисер Тарас Химич.

Окрім мережі Інтернет, переглянути відеоролик львів’яни, кияни, одесити, харків’яни зможуть з 1-го по 11 грудня кінотеатрах мережі «Планета кіно».

«Свого часу ми свідомо відмовились від комерційної реклами під час трансляції фільмів. Лише соціальна», – зауважила Оксана Хвальова, директор кінотеатрів «Планета кіно» у Львові.

Основою ролика є загальна історія, яка містить у собі 4 сюжетні лінії. Кожна із яких плавно переходять одна в одну і об’єднані єдиним меседжем «Твій Львів». Дві із них про представників активної частини львів’ян, дві про гостей нашого міста.

У першій частині Львів представлено через призму сприйняття звичайного мешканця. Людини, для якої рідне місто – в першу чергу простір, у якому приємно жити, з яким гарно починати день у парку чи пробіжкою старою частиною міста. (https://www.youtube.com/watch?v=aBmklPW2K08 )

Друга історія про гостя – інвестора, який прибувши у аеропорт імені Данила Галицького, бачить інший Львів. Він надихається тими можливостями, які дає йому місто. (https://www.youtube.com/watch?v=TJPSZ_vkZDc&feature=youtu.be ) Нова сучасна інфраструктура та архітектура, об’єднує другу і третю історію, де головним героєм стає програміст. У цій частині сюжету за задумом місто Львів для його мешканця є не лише місцем для життя, але й власною справою кожного з тих, хто тут живе. Вкладаючи свої знання та навики, працюючи тут – ми тим самим змінюємо місто в якому живемо на краще.

Цікаво, що роль програміста, зіграв єдиний не професійний актор.

«Це був цікавий досвід. Ніколи би не подумав, що зі мною таке трапиться», – каже Костя Лещенко, програміст і виконавець ролі працівника ІТ-сфери. (https://www.youtube.com/watch?v=NzL5Qs-3x_0&feature=youtu.be )

Завершує загальну сюжетну лінію четверта історія про пару туристів, молодих закоханих гостей, для яких Львів є не лише архітектурною композицією, а живим містом із безліччю івентів, не у залежності від пори року. Усе від вечірки #PenCongressLviv до вуличного театрального фестивалю #«Золотий лев» — є цікавим, інтригуючим та новим. (https://www.youtube.com/watch?v=c6olwLAtSuU&feature=youtu.be )

Чотири різні історії демонструють, що для кожного Львів є частинкою їхнього життя, не залишає без емоцій та потрапляє у душу. А глядача наше місто запрошує не припиняти ним захоплюватися, і він завжди Тобі віддячить – «Твій Львів».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *