ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові проведуть міжнародний турнір з карате серед людей з обмеженими можливостями

Вероніка Рой

|

У суботу, 2 грудня, у Львові на велотреку навчально-тренувальної бази МОУ (вул. Клепарівська 39а) відбудеться  Міжнародний турнір з карате VIII LVIV KARATE OPEN 2017 та міжнародний турнір серед людей з обмеженими можливостями 1-st UKF PARA KARATE CUP. В змаганнях візьмуть участь близько 700 спортсменів. Про це Львівському порталу повідомили організатори змагань.

 

Змагання будуть проходити одночасно на 6-ти татамі. Спортсмени виступатимуть у програмі індивідуальне та командне ката та куміте у різних вікових групах діти до 14 років, кадети 14-15 років, юніори 16-17 років та дорослі з 18 років а також спортсмени з вадами опорно-рухового апарату, зору, на візках та з розумовими відхиленнями.

Змагання розпочнеться о 9.00 год. Урочисте відкриття змагань – о 12.00, а церемонія нагородження переможців турніру – о 16.00 год.

Організатор турніру –  Українська Федерація карате. Безпосереднім організатором є Львівський спортивний клуб «АРЕЙ». Голова оргкомітету – президент клубу «АРЕЙ» Тетяна Ушакова.

Суддівську колегію складуть 60 суддів національної та міжнародної категорії. Її очолить суддя міжнародної категорії WKF Ольга Нікуліна (м. Львів).

На офіційному сайті Української Федерації Карате www.wkf.com.ua та на www.youtube.com  буде вестись пряма інтернет трансляція турніру.

Церемонія відкриття змагань розпочнеться урочистим парадом учасників, виконанням Гімну України. Почесні гості приймуть участь у церемонії нагородження переможців змагань. Призери Чемпіонату України будуть нагороджені кубками, медалями та дипломами.

Довідка

Міжнародний турнір з карате «LVIV KARATE OPEN»: перший турнір LVIV OPEN відбувся в 2010 році, і участь у ньому взяло 400 спортсменів з України, Білорусі, Грузії та Росії. 2012 р. – LVIV OPEN – офіційний Чемпіонат України серед кадетів та юніорів. З 2013 року – відкритий Чемпіонат України серед школярів. У 2014-1015 рр. “LVIV KARATE OPEN” прийняв близько 500 заявок спортсменів з клубів України. У 2016 р. VII LVIV KARATE OPEN попав під Програму «Відкриті Кубки Львова» та мав підтримку Львівської Міської ради.

Всеукраїнська громадська організація «Українська Федерація карате» . Президент – Сергій Левчук (м.Київ)

Щорічно ВГО «УФК» проводить великі міжнародних турніри, приймає участь у Чемпіонатах Світу та Європи, а також у змаганнях Вищої Ліги «Premier League K-1» .  У Європейських Іграх в Баку 2015 р. участь прийняли 4 спортсмени Української Федерації карате.

Вихованка УФК Ірина Зарецька посіла в Баку перше місце (на жаль виступала за Азербайджан).

Сайт федерації: www.wkf.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *