ОСТАННІ НОВИНИ

До дев’яти років тюрми засудили мешканця Львівщини, який видурив у людей чималу суму грошей

Юлія Шпак

|

До дев’яти років тюрми засудили мешканця Львівщини, який привласнив 160 тисяч доларів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури у Львівській області.

 

За участі Червоноградської місцевої прокуратури, судом винесено вирок 33-річному місцевому мешканцю, який обвинувачувався у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.190 КК України(шахрайство, вчинене в особливо великих розмірах).

Зокрема, ще у 2010 році вказаний чоловік під приводом купівлі нерухомості, заволодів грошовими коштами своєї співмешканки та знайомого на загальну суму 160 тис доларів США.

Після отримання грошей, зловмисник припинив спілкуватися з потерпілими та переховувався від органу досудового розслідування.

Місцезнаходження підозрюваного правоохоронцям вдалось встановити лише у травні 2017 року. Після затримання, його взяли під варту.

Прокуратура у суді довела провину шахрая. Йому призначено покарання у вигляді 9 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Крім цього, задоволено цивільні позови потерпілих щодо повернення коштів у розрахунку з переведенням іноземної валюти в українську за курсом, встановленим НБУ на день ухвалення рішення, в загальній сумі понад 4 млн грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *