ОСТАННІ НОВИНИ

Для втілення проектів Громадського бюджету у Львові передбачили 26 мільйонів

Катерина Родак

|

Вчора, 27 листопада,  під час засідання комісією фінансів та планування бюджету ЛМР було затверджено виділення 26 млн. грн на реалізацію проектів Громадського бюджету. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

 

«Комісія затвердила виділення 26 млн. грн на реалізацію проектів, які подавалися на фінансування по Громадському бюджету. Однак проектів-переможців визначено не було. Затвердити проекти плануємо на наступному засіданні комісії», – розповіла Вікторія Довжик, голова комісії фінансування та планування бюджету ЛМР.

Як повідомив Юрій Лукашевський, начальник управління «Секретаріат ради», перелік буде визначатися виходячи з формул, записаних у Положенні: 40% – на великі, загальноміські проекти і 10% – на малі проекти в кожному районі.

Нагадаємо,  нещодавно завершилось голосування львів’ян за проекти Громадського бюджету. Тепер справа – за профільними депутатськими комісіями.

Наразі на сайті Громадського бюджету можна ознайомитися із статистикою та проектами, що набрали найбільшу кількість голосів.  Переможців визначать до 29 грудня цього року.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *