ОСТАННІ НОВИНИ

Через погодні умови до Львова не прилетіло два літаки

Катерина Родак

|

У зв’язку із погодними умовами у аеропорту «Львів» учора-сьогодні сталися зміни у розкладі рейсів. Про це Львівському порталу повідомили в аеропорту.

 

Так, у зв’язку із несприятливими метеоумовами та з рішенням екіпажу повітряного судна авіакомпанії LOT Polish Airlines, літак що мав прибути у Львів вчора о 00:50 рейсом LO757, не вилетів з Варшави. «Відповідно Рейс LO758 авіакомпанії «LOT Polish Airlines», час відправлення зі Львова 06:25 (сьогодні), скасовано. Частині пасажирів рейсу переборонювали квитки на Київ, решті – на наступні рейси зі Львова у Варшаву за розкладом», – повідомили в аеропорту.


Також рейс №PS 033 Київ (Бориспіль) -Львів авіакомпанії «МАУ», що мав прибути вчора за розкладом о 20:40 у Львів, був перенаправлений у Бориспіль.
«Сьогодні рейс № PS 034 Львів-Київ (Бориспіль), час відправлення 07:00 авіакомпанії «МАУ» буде об’єднаний з рейсом №PS 036 Львів-Київ (Бориспіль),час відправлення якого 11:30. Оскільки рейс №PS 036 затримується з Борисполя, відправлення повітряного судна зі Львова буде із затримкою (приблизно на годину). Попередньо, час відправлення зі Львова 12:30», – уточнили у львівському аеропорту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *